1 dag og 18 timer til hjemreise!!

Som overskriften tilsier så nærmer det seg veldig tiden for å reise hjem. Bilen går fra skolen her i Kolding 11.30 på fredag, og forventer å bruke mellom 9 og 10 timer på veien hjem. Heldigvis er vi to som kan kjøre, så vi kan bytte på om den ene blir sliten.
Jeg begynner å bli mektig lei av skolen nå, så det skal bli godt å komme hjem. Nå gjenstår fagene ernæring, salg og service og adferd. De to førstnevnte er i morgen, mens adferd er på fredag. Så all fritid frem til fredag går med til lesing og soving. Jeg har pakket nesten alt, og i dag skeiet jeg ut med en handletur på petworld. Det er utrolig hvordan pengene får bein å gå på inne i butikken der. Jeg handlet med for flere der inne, så summen totalt ble stor nok 🙂 Fikk handlet masse godbiter av forskjellige typer, hundefor, matskåler, flåttmiddel, hjernetrimleker, masse hundeleker, hundebånd, licksticks til hundetrening, rottefor, rotteutstyr, fiskemat og annet akvarieutstyr. Tror jeg har handlet nok for lang tid. Alt som ble handlet er ikke bare til meg, så litt skal jeg levere fra meg, men jeg handlet nok hundene og rottene selv.

 
Ellers så blir Hera og Lilles opphold på Hamar forlenget en del. Dette skyldes smittsom sykdom hos huseieren sin hund. Jeg ønsker ikke at Hera og Lille skal bli smittet, så da må dem pent bli der en stund til. Jeg tror det blir verst for min del. Jeg hadde gledet meg i lang tid til å få dem hjem igjen, og hadde planene klare for alt sprellet som vi skulle finne på. Motivasjonen for hundetrening er på topp, så jeg hadde planer om mye forskjellig trening i sommer. Det må bare utsettes nå, og jeg tenker motivasjonen er enda større når jeg kan hente dem igjen. I løpet av skolen denne gangen har vi hatt mange timer med adferd, og i det faget var det en del hundetrening. Jeg har fått mye inspirasjon til nye ting jeg skal lære Hera, i tillegg til motivasjonen til å fortsette  med sportreningen og agilitytreningen med henne.

Avslutter med et bilde av Hera 🙂

Hera i fartaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*