16 timer til avreise!

Danmarksoppholdet begynner virkelig å gå mot slutten. ENDELIG! Fysisk sett så reiser jeg om 16 timer, men mentalt sett er hobildet hjemme i Norge allerede. Bilen er 98% ferdig pakket, husvasken er tatt, så nå gjenstår det kun å lese til i morgen. Hvor mye fornuftig jeg klarer å få ut av lesingen er jeg noe usikker på.

Vi i huset skal også kose oss litt i kveld, da det blir lenge til vi ses igjen, så da blir det tacokveld. Det blir koselig, også blir det nok en film eller to.
Hjemreisen i morgen er noe jeg gleder meg veldig til. Det er sjeldent jeg gleder meg til å kjøre bil, men denne gangen gleder jeg meg veldig til en 10 timers kjøretur. Langt blir det, men jeg kjører hele veien hjem. Vurderte å ta ferje fra Hirtshals til Larvik, men ferjetidene passet dårlig med når jeg er ferdig på skolen i morgen. Skolen er ferdig 11.35 i morgen, og ferjen går ikke før kl 22 i morgen. Om alt går som planlagt er jeg hjemme igjen i Lørenskog kl 22 i morgen kveld. Til kjøreturer har jeg handlet inn div mat og drikke, og alt mulig ellers som jeg muligens skulle trenge i løpet av kjøreturen.

Nå blir det nok stille fra meg de neste dagene. Når jeg kommer hjem i morgen blir det utpakking, og pakke på nytt, og noen timer med søvn, før avreise til Hamar lørdag morgen. I helgen skal jeg være på Hamar, og får endelig se hundene, familie og venner igjen! Jeg er tilbake i Lørenskog mandag ettermiddag, og skal jobbe på klinikken igjen tirsdagen. Gleder meg også til å jobbe på klinikken igjen, og gjøre mye nytt.

 

Nå blir det straks taco her, så da må dagens blogg avsluttes, denne gangen med et bilde av Lille.

 

 

LilleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*