Hjemme igjen!

Nå er jeg vel hjemme igjen, og det er veldig godt. Forrige helg var jeg på Hamar hos foreldrene mine, og fikk endelig hilse på hundene. Det var litt hardt å reise fra dem igjen, men pga huseieren sin hund som er syk, så må dem bli der litt til. Helgen som var nå var det utdrikkingslag for Hanne. Det var utrolig morsomt, og jeg tror Hanne er fornøyd med dagen 🙂 I løpet av lørdagen var det blant annet spa, masse forskjellige leker, grilling, dildoparty, morsomme handleturer, og mye mer.

Denne uken skal det jobbes på klinikken, og i helgen reiser jeg til Hamar igjen. Da ser jeg endelig hundene igjen, og det skal bli deilig 🙂 savner etter hundene er stort, så når jeg skal tilbake etter sommerferie på Hamar er Hera og Lille med hjem igjen!

Avslutter med et bilde fra lørdagen 😉

20130624-202441.jpgLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*